ritual luk pra kob – detalii

masaj luk pra kob

Durată ritual: 60 minute
129 lei / pers

Masajul cu săculeți aromatici, cunoscut sub denumirea de masaj Luk Pra Kob, utilizează un amestec armonios de ingrediente atent selectate pentru proprietățile lor și în concordanță cu cerințele cosmetice. Masajul tradițional tailandez este reinterpretat la Riserva Wine Spa pe baza unui amestec de semințe de struguri și stafide cu ierburi aromate, combinând vinoterapia cu fitoterapia. Această combinație armonioasă a fost creată pentru a amplifica beneficiiile cu proprietățile antiaging ale strugurilor.
După ce se împachetează ierburile presate la rece (fibrele rămase sunt uscate și micronizate) în comprese de bumbac, săculeții se pun în baie de aburi pentru a fi extrase uleiurile aromatice din plantele medicinale și principiile active din semințele de struguri, la aplicarea acestora pe piele. Acest tratament are efecte relaxante puternice pentru corp și minte, lăsând pielea hidratată și mătăsoasă. Masajul este cea mai bună modalitate de a beneficia de proprietățile uleiurilor esențiale, care stimulează simțurile și relaxează corpul. Semințele din struguri sunt bogate în polifenoli, antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi implicați în procesul de îmbătrânire al pielii.
Masajul se realizează cu ajutorul a patru săculeți fierbinți care se folosesc alternativ, în perechi. Efectul terapeutic este potențat prin combinarea plantelor, căldurii și masajului. Săculeții încălziți în cadrul masajului au rolul de a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică la nivelul mușchilor și articulațiilor. Pe toată durata acestui ritual pielea va fi scăldată în uleiuri esențiale din plante cu scopul final de a aduce mintea și corpul în armonia unui răsfăț relaxant.
La nivel mental acest masaj induce starea de echilibru și are un efect sedativ. La nivel fizic reprezintă un tratament revigorant, recomandat în special persoanelor care acuză o stare de oboseală cronică, stimulează fluxul veno-limfatic și îmbunătățește metabolismul celular. Masajul conferă elasticitate și luminozitate pielii prin efectul său hidratant și anti-îmbătrânire. De asemenea, ameliorează durerile reumatice prin alternanța săculeților fierbinți cu efectele vindecătoare ale ierburilor aplicate prin manevre de masaj specifice.
Masajul Luk Pra Kob propus de Riserva Wine Spa este masajul care îmbină perfect efectele de relaxare cu cele fitoterapeutice ale plantelor orientale și cu cele anti-îmbătrânire ale stugurilor.