voyage chianti – detalii

voyage chianti

Durată răsfăț: 90 minute
329 lei | persoană
659 lei | tandem | 2 persoane

Voyage Chianti este un ritual purifiant în două faze: una pentru spate cu ceai verde matcha și alta pentru față cu viniferină și ulei organic de struguri, completat de un masaj general energizant.
Spatele este pregătit prin curățare cu un gel după care se aplică scrubul. Acesta conține extract uleios din ceai verde matcha și ulei de cocos, asigurând o exfoliere blândă cu particule vegetale și zahăr. Alunecă și se topește pe piele, oferă un nivel de hidratare ideal și o piele catifelată, grație uleiurilor din plante. Detoxifică profund, ceaiul verde conținând theanină, substanță cunoscută pentru efectele lipolitice și de eliminare a toxinelor din țesuturi. Alte ingrediente active sunt flavonoidele și vitaminele C și E, cu proprietăți antioxidante intense. Ele se regăsesc în frunzele tinere ale ceaiului verde matcha, având un rol anti-îmbătrânire prin neutralizarea radicalilor liberi. Uleiul de cocos este prețios pentru efectele hrănitoare și protectoare.
Urmează apoi împachetarea cu ceai verde si alge. Produsul folosit constă într-o pulbere fină de plante micronizate, 100 % naturală, care devine o pastă verde unctuoasă și fină prin amestecarea cu apă. Algele marine conțin oligoelemente, iod și săruri minerale care furnizează ingredientele necesare eliminării rezidurilor din organism.
În timpul împachetării se realizează un tratament facial delicat de curățare și hidratare. Fața este curățată corespunzător, se aplică un exfoliant delicat pentru toate tipurile de ten cu extract de struguri, extract de ceai verde și acid gliciretic (extras din lemn dulce) pentru a îndepărta celulele moarte, a stimula regenerarea celulară și a conferi luminozitate pielii. Se aplică o mască vitalizantă cu efect de lifting datorat vitaminelor și ginsengului, după care se aplică prin masaj ușor o cremă îmbogățită cu polifenoli și oligoelemente, cu vitamine A, E și B5, filtru UV, extract de alge marine și ulei de shea.
Călătoria continuă cu un masaj energizant. Acest tip de masaj este unul profund, decontracturant, revigorant. Este recomandat pentru durerile de spate și contracturi musculare.
la finalul călătoriei, semnatura Spa-ului, corpul este parfumat cu apa aromată Caudalie aleasă.