masaj aromaterapie – detalii

masaj cu aromaterapie

Durată răsfăț: 60 minute
159 lei | persoană
319 lei | tandem | 2 persoane

Arta de a îmbina mirosuri fermecătoare cu tehnici relaxante de masaj reprezintă garanția unei stări de bine fizice și mentale. Specialiștii Riserva Wine Spa folosesc uleiuri esențiale extrase din flori, frunze, fructe, rădăcini sau alte părți ale plantelor care ascund miresme plăcute, iar rezultatul este uimitor.

Cum funcționează aromaterapia? Uleiurile esențiale sunt diluate în procent de 1-3 % într-un ulei vegetal (noi folosim uleiul din sâmburi de struguri). E foarte important ca uleiurile esențiale să fie pure (neamestecate cu uleiuri similare), naturale (să nu fie denaturate cu molecule de sinteză) și integrale (nedecolorate sau prelucrate). Certificarea ECOCERT FR-BIO ne garantează agricultura ecologică a plantelor din care s-au extras uleiurile esențiale pe care le folosim. Terapeuții Riserva Wine Spa vă vor sfătui să alegeți uleiul potrivit, în funcție de scopul urmărit, apoi se face masajul general al întregului corp, plus masajul scalpului cu ulei de cocos.
Aromaterapia face parte din colecția celor mai apreciate tratamente fiind folosită în general pentru ameliorarea durerilor și a depresiei și mai presus de toate, ca răsfaț spa.

Iată câteva dintre uleiurile esențiale pe care le recomandăm:

Lavanda este probabil mireasma cu cel mai înalt potenţial de calmare. Insomnia, stările de anxietate, migrenele și durerile musculare dispar cu doar câteva picături de ulei esenţial diluat în uleiul pentru masaj. În plus, uleiul esenţial de lavandă are proprietăţi antiseptice.
Ylang-ylang – parfumul dulce și voluptos al acestui ulei esențial creează o stare de bucurie și aduce senzualitate. Tonic și afrodisiac, acest ulei combate depresia și irascibilitatea.
Eucalipt este cea mai eficientă în afecţiunile respiratorii, are puterea de a neutraliza o varietate de virusuri şi bacterii, calmează congestia. Durerile musculare sau articulare cedează şi ele sub acţiunea unui masaj cu eucalipt, iar circulaţia este stimulată în cel mai natural mod cu putinţă.
Menta – acest ulei stimulează și revigorează trupul și spiritul. Este cunoscut pentru eficacitatea împotriva grețurilor și migrenelor. Aduce o senzație de ușurare grație puterii sale de răcorire.