masaj deep tissue – detalii

masaj deep tissue

Durată răsfăț: 60 minute
159 lei | persoană
319 lei | tandem | 2 persoane

Este o terapie prin masaj în profunzime musculară, înglobând mișcări similare masajului de relaxare, dar mai profunde și intense. Presiunea amplă asupra mușchilor va elibera mușchii de tensiune, contracturi și disconfort. Fiind mai dur decât masajul tradițional se recomandă persoanelor active din punct de vedere fizic și în special sportivilor, dar și persoanelor mai puțin active care au un grad ridicat de rezistența musculară.

Masajul deep tissue este o alternativă la masajele terapeutice deja existente. Fiind oferit de către un terapeut specializat, terapia prin masaj deep tissue combate consecințele unui stil de viață caracterizat de stres și tensiune, generând și o revigorare generală. În timpul masajului deep tissue, terapeutul trebuie să găsească modalitatea ideală de a crește presiunea până la un punct maxim acceptabil printr-o comunicare cu pacientul, iar presiunea trebuie menținută constant pe durata desfășurării masajului. În cazul în care este depășit nivelul de confort trebuie să anunțați terapeutul în timpul tratamentului.
Beneficii terapeutice: combate stările de stres, combate oboseala acută și cronică; previne și combate afecțiunile musculare cronice.
Masajul deep tissue este un masaj terapeutic prin definiție; în urmarea unei astfel de sesiuni vă veți simți energizat, revigorat, relaxat.