vinopure ritual facial – detalii

vinopure

Durată răsfăț: 60 minute
Preț: 219 lei | persoană

Pentru tenul gras, acneic recomandăm tratamentul facial Vinopure.
După demachiere se face exfolierea cu o cremă exfoliantă delicată pentru îndepartarea impurităților. Este exfoliantul ideal pentru pielea sensibilă. Îndepartează celulele moarte, lăsând pielea curată și strălucitoare. Principalele ingrediente: ulei hidratant din sâmburi de struguri, micro-granule de jojoba pentru curățare profundă, miere hrănitoare pentru stimularea regenerarii celulare.
Se aplică apoi masca purificatoare – o completare ideala a regimului de îngrijire, această mască purificatoare conține două tipuri diferite de argilă care absorb impuritățile, închid porii apăruți și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Principalele ingrediente: argila purificatoare (kaolin și bentonit), zinc cu efect de reglare a sebumului, lavandă astringentă. Masca purificatoare poate fi folosită cu succes pentru tratarea acneei și a porilor dilatați.
Pentru ridurile fine din jurul ochilor și a buzelor folosim crema antiriduri pentru cohi și buze cu polifenoli. Acest gel-cremă are beneficii multiple, atât pentru zona ochilor (combaterea cearcănelor, luptă împotriva oxidării, hidratează pielea, reduce liniile fine), cât şi pentru buze (hidratare intensivă, bază excelentă). În plus faţă de combinaţia anti-oxidantă extrem de puternică de polifenoli stabilizaţi şi vitamina C, formula sa mai include şi Matrixyl 3000 (combinaţie de peptide) care intensifică sinteza colagenului, extract de castan sălbatic pentru netezire, lemn dulce pentru decongestionare şi extract de gălbenele şi hamamelis pentru calmare şi catifelare. Formulă hipoalergenică.
Urmează apoi crema hidratantă cu efect matifiant – acest fluid cu textură ușoară, fără uleiuri, acționează rapid asupra pielii conferindu-i un aspect catifelat. Notele sale de citrice, flori de mandarin, fruze de lămâi, apă de castravete și mentă proaspătă te revigorează instantaneu.