voyage merlot – detalii

voyage merlot

voyage merlot – detalii

Durată răsfăț: 90 minute
329 lei | persoană
659 lei | tandem | 2 persoane

Voyage Merlot este un ritual, care include îngrijirea mâinilor și picioarelor, în trei etape: exfoliere satinată cu struguri roșii, împachetare cu merișoare și hidratare delicioasă prin masaj cu balsam cu extract de sâmburi de struguri.

Primul pas esential în cadrul oricărui ritual este exfolierea. Astfel, pielea este curățată și pregătită pentru tratamentele ulterioare. Exfoliantul din struguri roșii este un scrub natural excepțional. Are o textură ușoară, fluidă și realizează un peeling eficient prin combinația dintre particulele de struguri și sărurile marine pe care le conține. Are un efect hrănitor și protector asupra pielii, grație uleiului din sâmburi de struguri care hidratează perfect pielea, în timp ce strugurii roșii previn eficient îmbătrânirea. Pulpa și semințele strugurilor roșii sunt bogate în polifenoli, astfel celulele epidermei beneficiază de efectul anti-îmbătrânire datorită activității compușilor fitochimici din struguri împotriva radicalilor liberi și prin inhibarea unor enzime precum colagenaza, elastaza și hialuronidaza, implicate în procesul de îmbătrânire a pielii. Acești antioxidanți puternici previn îmbătrânirea prematură a pielii și îi redau fermitatea.

Pasul doi, împachetarea cu merișoare este o experiență pe care nu o vei uita. Spuma fină, bogată în principii active, este produsă pe bază de plante micronizate. Aroma fructelor și senzația placută a acestei măști te vor cuceri. Selecția fină a ingredientelor vegetale conferă o textură fină și mătăsoasă. Merișoarele conțin mari cantități de antioxidanți și substanțe hidratante care protejează și stimulează funcțiile naturale ale epidermei. Polifenolii și tocotrienolii (ambii compuși antioxidanți) lucrează în sinergie pentru un puternic efect anti-îmbătrânire. Acizii grași Omega 3 și Omega 6 refac stratul hidrolipidic al pielii. Pe durata împachetării se realizează un masaj reflexo al mâinilor și picioarelor cu o cremă specială cu efecte anti-îmbătrânire.

Balsamul pentru masajul realizat în pasul 3 conține ulei din semințe de struguri și extract natural de struguri, are proprietăți anti-îmbătrânire și anticelulitice (stimulează activitățile enzimatice ale elastazei, colagenazei și hialuronidazei, enzime care conferă fermitate pielii).
La final, conform semnăturii Spa-ului, se pulverizează pe corp una din apele aromate Caudalie. Și, pentru că ați ales Riserva Wine Spa, după tratament vă răsfățăm cu un pahar de vin, din partea casei.