ritual facial premier cru – detalii

premier cru ritual facial

Durată răsfăț: 90 minute
359 lei | persoană

Combinând, în premieră, trei ingrediente active patentate de Caudalie, Premier Cru reprezintă o soluție completă anti-aging: corectează ridurile, redă fermitatea, strălucirea și hidratarea naturală a pielii. Cocktailul de ingrediente active, care actionează într-o sinergie perfecta, este completat de polifenolii extrași din semințele de struguri, cei mai puternici anti-oxidanti cunoscuți până în prezent, de zece mii de ori mai eficienți decât vitamina E în lupta împotriva radicalilor liberi. Polifenolii patentați de laboratoarele de cercetare Caudalie, conservă capitalul de acid hialuronic existent în organism, funcționând asemenea unui agent care regonflează pielea din interior, reconturând volumul facial și atenuând ridurile de expresie.

După curățarea corespunzătoare a tenului se realizează o exfoliere dezincrustantă pentru îndepărtarea impurităților. Acest cleanser facial conține microparticule exfoliante care curață profund, lăsând pielea curată și fină. Extractul de mentă aduce o notă de prospețime, iar pulpa de struguri hrănește și hidratează profund.

Se aplică o mască în funcție de tipul de ten (hidratare/ten gras /calmare, etc.). Pe durata aplicării măștii se face masajul mâinilor cu o cremă intens hidratantă cu proprietăți anti-age.
După masajul facial se aplică a doua mască facială plastifiantă cu extracte din struguri. Aceasta conține diatomite, polifenoli, alginati, ingrediente care au efect de lifting al pielii, acoperind ridurile fine și lăsând pielea luminoasă, cu tonus uniform. În timpul în care este aplicată masca plastifiantă din struguri roșii se răsfață scalpul cu un masaj cu ulei de cocos.

Urmează aplicarea serumului de fermitate cu resveratrol, crema contur ochi, concentratul regenerant și în final crema de față. Toate acestea readuc în formă tenul obosit și diminuează primele semne ale îmbătrânirii. Polifenolii patentați de laboratoarele Caudalie prezervă acidul hialuronic existent în organism, regonflează pielea din interior, atenuând ridurile de expresie. Și, în final, semnătura Spa-ului, pulverizarea tenului cu un Elixir de Frumusețe (Caudalie) având rol astringent, de împrospătare și hidratare, un elixir realizat pe bază de extracte de struguri, mentă și rozmarin.