men facial l’artisan – detalii

l'artisan ritual facial

Durată răsfăț: 60 minute
219 lei | persoană


Domnilor, până și tenul vostru necesită îngrijire personalizată. Mai ales pentru că bărbieritul și factorii externi vi-l agresează zilnic. Riserva Wine Spa vă poftește la un ritual exclusiv masculin – L’artisan – un tratament (Bruno Vassari) pe baza de struguri  care va da viață tenului vostru în doar 5 pași.

Curațarea în două faze și tonifierea vor curața perfect impuritățile, vor regenera epidermul și îl vor hidrata. În prima fază se utilizează loțiune demachiantă cu acțiune calmantă și de hidratare datorată polifenolilor cu acțiune anti-age și anti radicali liberi. În a doua fază se folosește o spumă instant, extrem de fină, care curăță perfect impuritățile protejând fragilitatea pielii sensibile. Loțiune tonica aplicată la final conține oligoelemente, vitamine și polizaharide, care au efect regenerant, de fermitate și de revitalizare a pielii, protejând în același timp pielea împotriva radicalilor liberi.

Exfolierea va elimina celulele moarte favorizând regenerarea celulară și oferind luminozitate pielii. Gelul conține agenți antioxidanți, extract de ceai verde, alatoina, acid gliciretic (extras din lemn dulce) pentru a o curața în profunzime și pentru a stimula regenerarea naturală a pielii, vizibil mai fină.

Cele doua maști imediat următoare vor detoxifia pielea și îi vor da vitalitate. Prima mască este un produs revoluționar de dezincrustare, cu efect de autoîncălzire, potrivită pentru toate tipurile de ten, în special recomandată pentru acnee, piele cheratinizată și piele pigmentată. Efectul termal al maștii crește biodisponibilitatea ingredienților activi și permite detoxifierea pielii, deoarece căldura crește circulația sângelui. A doua mască se alege în funcție de tipul tenului – cu efect vitalizant, de de hidratare intensă sau pentru ten gras. Pe durata aplicării maștiilor se realizează un masaj al scalpului cu ulei de cocos încălzit ușor.

Gelul de hidratare aplicat dupa mască va elimina și ultimele celule moarte din epiderm, netezind ridurile. Vitamina E protejează împortiva radiațiilor UV care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii. În jurul ochilor se folosește o crema specială pentru acestă zonă. Tratamentul se încheie cu un masaj facial, care va hidrata și va tonifia pielea, alungând stresul, va decongestiona sinusurile și va elimina durerile de cap.