ritual facial vinohydratation – detalii

ritual facial vinohydratation

Durată răsfăț: 60 minute
219 lei | persoană

Hidratează-ți tenul cu struguri! Schimbă destinul tenului tău uscat și deshidratat. Pregătește-l din timp pentru soare, pentru vară. Oferă-i energia de care are atâta nevoie. Tratamentul Vinohydratation cu extracte din struguri îți va stimula pielea și o va netezi, oferindu-i luminozitate, dar mai ales reparare și rehidratare absolută.

După demachiere se realizează exfolierea cu un peeling enzimatic cu acid glicolic, care îndepărtează celulele moarte, lăsând pielea curată și strălucitoare.
Apoi se aplică o mască hidratantă, care va proteja împotriva deshidratării viitoare și va lăsa pielea suplă, radiantă, cu un aspect proaspăt. Masca este îmbogățită cu viniferine antioxidante pentru fermitate, ulei din sâmburi de struguri pentru hranire și acid hialuronic pentru a hidratarea pielii. Pe durata aplicării măștii se aplica un masaj al scalpului cu ulei de cocos.

Apoi se aplică un serum hidratant fara ulei, cu structură apoasă, delicată, care este absorbit rapid de piele. Notele sale de muguri de mandarin, fruze de lămâi, apă de castravete și mentă proaspătă sunt extrem de reconfortante.
Pentru ridurile fine din jurul ochilor si a buzelor folosim crema anti-rid pentru ochi și buze cu polifenoli. Acest cremă cu textură de gel are beneficii multiple, atât pentru zona ochilor (combaterea cearcănelor, luptă împotriva oxidării, hidratează pielea, reduce liniile fine), cât şi pentru buze (hidratare intensivă, bază de machiaj excelentă). În plus, faţă de combinaţia anti-oxidantă extrem de puternică de polifenoli stabilizaţi şi vitamina C, formula sa mai include şi Matrixyl 3000 (combinaţie de peptide care intensifică sinteza colagenului), extract de castan sălbatic pentru netezire, lemn dulce pentru decongestionare şi extract de gălbenele şi hamamelis pentru calmare şi catifelare.
Crema sorbet aplicată la final pe față este hidratantă, acționează ca o mască hrănitoare și, în același timp, păstrează aspectul mat al tenului. Răsfață-ți simțurile cu notele sale reconfortante de portocale, lavandă, vevetier și lemn de santal.