vinodouceur ritual facial – detalii

vinodouceur

Durată răsfăț: 60 minute
Preț 219 lei | persoană

Pentru tenul sensibil recomandăm tratamentul facial Vinodouceur. După demachiere se face exfolierea cu o cremă exfoliantă delicată, pentru îndepărtarea impurităților. Este exfoliantul ideal pentru pielea sensibilă. Îndepărtează celulele moarte, lăsând pielea curată și strălucitoare. Principalele ingrediente: ulei hidratant din sâmburi de struguri, micro-granule de jojoba pentru curățare profundă, miere hrănitoare pentru stimularea regenerării celulare. Se aplică apoi masca delicată care calmează și hidratează pielea sensibilă. Reduce sensibilitatea tenului. Datorită extractului de ceai verde are o putere mare de calmare, decongestionare și regenerare. Pe durata aplicării acestei măști se face masajul scalpului cu ulei de cocos.

După masajul facial, pentru ridurile fine din jurul ochilor si a buzelor folosim crema antiriduri pentru ochi și buze cu polifenoli. Acest gel-cremă are beneficii multiple, atât pentru zona ochilor (combaterea cearcănelor, luptă împotriva oxidării, hidratează pielea, reduce liniile fine), cât şi pentru buze (hidratare intensivă, bază excelentă). În plus faţă de combinația anti-oxidantă extrem de puternică de polifenoli stabilizați şi vitamina C, formula sa mai include şi Matrixyl 3000 (combinaţie de peptide) care intensifică sinteza colagenului, extract de castan sălbatic pentru netezire, lemn dulce pentru decongestionare şi extract de gălbenele şi hamamelis pentru calmare şi catifelare. Formulă hipoalergenică.

Se aplică apoi un ser hidratant fin, fără ulei, cu structură apoasă delicată, care este absorbit rapid de piele. Notele sale de muguri de mandarin, frunze de lămâi, apă de castravete și mentă proaspătă sunt extrem de reconfortante. Se încheie cu aplicarea unei creme fondante hrănitoare, intens hidratantă. Această formulă cremoasă acționează ca o mască hrănitoare și în același timp păstrează aspectul mat al tenului. Răsfață-ți simțurile cu notele sale reconfortante de portocale, lavandă, vevetier și lemn de santal.