grand riserva ceremony –  detalii

grand riserva ceremony

Durată răsfăț: 150 minute
579 lei | persoană
1159 lei | tandem | 2 persoane

Ritualul Grand Riserva Face & Body Ceremony este o experiență senzorială complexă care relaxează și armonizează mintea și corpul. Începe cu o baie în spumă de lapte, urmată de o exfoliere satinată cu struguri roșii și mai apoi de o împachetare caldă cu mousse de struguri.
Pudra de lapte pentru această baie este o inovație în îmbăierea de lux. Este o pudră ultra fină, aromatizată senzual care se dispersează instantaneu în apă și creează o emulsie de lapte. Apa devine opacă și se formează o spumă delicată în timp ce ingredientele active se eliberează pentru a hrăni și hidrata pielea.
Exfoliantul din struguri roșii este un scrub natural excepțional. Are o textură ușoară, fluidă și realizează un peeling eficient prin combinația dintre particulele de struguri și sărurile marine pe care le conține. Are un efect hrănitor și protector asupra pielii, grație uleiului din sâmburi de struguri care hidratează perfect pielea, în timp ce strugurii roșii previn eficient îmbătrânirea.
Masca de împachetare autoîncălzitoare, cu extract de struguri și alge marine, cu prorietăți anti-îmbătrânire și detoxifiante pentru față și corp lasă o senzație deosebit de plăcută. Efectul termal al măștii crește biodisponibilitatea ingredientelor principale: polifenolii din struguri și algele marine. Această căldură activează circulația sângelui și înlesnește transpirația, așa că acest tratament urmărește detoxifierea celulelor, îmbunătățirea circulației și combaterea celulitei.
Pe durata împachetării se răsfață tenul cu un tratament facial de curațare și hidratare. Gama de îngrijire conține polifenoli din struguri cu proprietăți anti-îmbătrânire, oligoelemente, vitamine și agenți de hidratare. Produsele din gama Kianty curăță impuritățile, protejeză pielea împotriva radicalilor liberi cu ajutorul antioxidanților, favorizează regenerarea celulară și oferă luminozitate pielii. Se aplică o mască facială care conține diatomite, polifenoli, alginati, ingrediente care au efect de lifting al pielii, acoperind ridurile fine și lăsând pielea luminoasă, cu tonus uniform.
În timpul în care este aplicată masca plastifiantă din vin se face masajul scalpului cu ulei de cocos. Acesta stimulează circulația capilară, hidratează părul uscat, este un bun remediu împotriva mătreții, conferă strălucire, previne despicarea firelor de păr și caderea părului. Urmează apoi un masaj relaxant al întregului corp cu ulei din sâmburi de struguri și conform semnăturii Spa-ului, se pulverizează pe corp una din apele aromate Caudalie. Și, pentru că ați ales Riserva Wine Spa, după tratament vă răsfățăm cu un pahar de vin, din partea casei.