pinotage ritual facial – detalii

ritual facial pinotage

Durată răsfăț: 60 minute
279 lei | persoană

Ritualul Pinotage începe cu demachierea temeinică a feței după care se continuă cu procedura de micro-dermoabraziune. Procedeul se aplică pe toată fața, inclusiv în zona ochilor și a buzelor, pe gât și pe decolteu.

Micro-dermoabraziunea este o metodă de curățare non-invazivă a epidermei și constă într-o exfoliere blândă ce îndepărtează stratul de celule moarte și impurități de pe suprafața pielii și încurajează pielea să se regenereze în mod natural, rezultanta finală fiind o întinerire naturală a pielii. Procedura se realizează cu ajutorul unor freze diamantate și a unui sistem de vacuum care aspiră celulele moarte. Chiar după primul tratament tenul este curățat, capătă luminozitate și strălucire, iar interiorul pielii reactivează procesul biologic de reînnoire celulară (este stimulată producerea de celule noi și sănătoase care înlocuiesc stratul de celule moarte și țesuturile îmbătrânite). În urma procedurii de micro-dermabraziune, imperfecțiunile sunt eliminate (puncte negre, acnee, pete datorate soarelui, riduri fine de expresie, cicatrici, pori dilatați, comedoane albe), pielea este întinerită cu un tonus bun iar textura devine mai fină, mai fermă și mai sănătoasă.

Ca reacție imediată pielea se poate înroși ușor, în funcție de sensibilitatea fiecarei persoane de aceea după micro-dermoabraziune se aplică o mască cu rol de calmare a tenului cu efect crio.

La finalul ritualului, obligatoriu, se aplică o cremă hidratantă cu factor de protecție ridicat. Rezultatele rămân vizibile 2-3 săptămâni, dar totodată sunt cumulative. Pentru a obține rezultate optime, pe termen îndelungat, se recomandă o serie de minim 4-6 tratamente efectuate la intervale de 10-14 zile. În acest sens, specialiștii Riserva au creat pentru voi abonamentul Pinotage de 5 ședințe. Ulterior se poate efectua câte o sedință de întreținere la 4-6 săptămâni.

Recomandari după efectuarea procedurii: folosirea unei creme care să asigure hidratare și fotoprotecție suplimentară (pielea va fi mai sensibilă și se dorește evitarea formării petelor inestetice); evitarea aplicării anumitor substanțe cu potential iritant sau a celor care ar putea accentua uscăciunea pielii.

Restricții după efectuarea procedurii: este contraindicată aplicarea fondului de ten circa 24h; este contraindicată sauna, sportul (a se evita transpirația la nivelul feței), înotul, în ziua respectivă.

Contraindicații: persoanelor cu acnee activă (juvenilă), diabet necontrolat, eczeme, dermatite, cancer de piele, leziuni virale, herpes simplex (activ), leziuni vasculare, persoanelor cărora li se administrează oral medicamente pentru reducerea fluxului sanguin, femeilor însărcinate sau persoanelor cu tatuaje definitive aplicate pe suprafața pielii supusă procedeului. Ritualul nu se efectuează pe perioada verii, când pielea are expunere ridicată la razele soarelui.