HOME – Povestea noastra – ro

Primul Wine Spa

din Romania

Ideea unui Wine Spa a venit proprietarilor hotelului Ramada By Wyndham Oradea în contextul pieței spa & wellness locale în plină dezvoltare, dar fără o nișă exclusivistă. Rigoarea standardelor internaționale business class de 4**** și experiența celor 10 ani de hospitality management au fost cele două ingrediente de bază în dezvoltarea unui serviciu unic pe piața din România. Riserva Wine Spa include astfel România pe harta turismului de spa exclusivist, alături de Franța, Australia, America, Noua Zeelandă și Africa de Sud.
Riserva Wine Spa este dedicat celor care fac din Spa un lifestyle cotidian, o ocazie de experimentare și bucurie a descoperirii noului în obișnuit, adăugând însă selecție și mix exclusivist.

CE ESTE VINOTERAPIA?

Pulpa și semințele strugurilor sunt bogate în polifenoli. Compușii fitochimici din struguri acționează împotriva radicalilor liberi și inhibă enzimele precum colagenaza, elastaza și hialuronidaza, implicate în procesul de îmbătrânire a pielii. Acești antioxidanți puternici previn îmbătrânirea prematură a pielii și îi redau fermitatea.

Vinoterapia stoarce secretele boabei de strugure în tratamente cu viniferină, polifenoli și antioxidanți care purifică, detoxifică, hrănesc pielea și previn îmbătrânirea. Buchetul de terapii Riserva folosește exclusiv produse de origine controlată, precum Bruno Vassari și Caudalie.

Personal

echipa

riserva


Cristina

CRISTINA

terapeut
Zâmbetul fermecător al Cristinei îți va induce o stare de bine odată ce pășești pe tărâmul Riserva. Atentă la fiecare detaliu, rolul Cristinei este să se asigure că vei gasi în Riserva experiența pe care ți-o dorești. De aceea, Cristina îți va sta la dispoziție la fiecare pas, cu același zâmbet cu care te-a întâmpinat. S-a născut în Ukraina și a ajuns în Oradea unde a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie, cu specializarea în Fiziokinetoterapie.

Cristina_02

ALEXANDRA

terapeut
Fire comunicativă, pasionată de lectură și călătorii.  A absolvit Facultatea de Kinetoterapie și Motricitate Specială, cu studii master de Kinetoterapie în reeducare funcțională. A învățat în Portugalia numeroase tehnici de masaj: terapeutic, sportiv, limfatic, cyriax, etc.
După master a studiat reeducare posturală globala, meloterapie, patologia imagistică musculo-scheletală a membrelor și alte cursuri de perfecționare.

 

Claudiu

CLAUDIU

manager
Claudiu îți poate recita numele tuturor celor 206 oase și 640 de mușchi din corpul omenesc. După care, îi pune la treaba. Este super profesionist și nu, nu îl puteți lua acasa.
Claudiu a absolvit cu brio:
Facultatea de Medicina și Farmacie Oradea, specializarea Balneo-Fizio-Kinetoterapie
Curs Maseur ANATECOR Oradea, specializările Reflexoterapie, presopunctura și fizioterapie
Curs Kineziotapping – Cluj-Napoca
Curs Biomecanica piciorului – Timișoara
Curs de Terapie manuala articulara în patologia coloanei lombare – București

Ingrid

INGRID

terapeut
Este cea mai zen persoană pe care o cunoaștem. Discreta, dar cu un vibe pozitiv molipsitor, orice terapie cu Ingrid vă garantează starea de bine. Are veleități artistice – a absolvit Liceul de Artă, dar pasiunea ei pentru frumos și-a gasit cel mai potrivit răspuns la Professional Academy Oradea, unde s-a specializat ca Tehnician Masseur.

 

Andrada

ANDRADA

terapeut
Visul ei este să salveze lumea. De aceea, cand nu vindecă de griji și stress oaspeții Riserva, Andrada se implică în activități de voluntariat cu copiii cu probleme motorii. Fiindcă misiunea ei este foarte grea, are o pregătire temeinică în domeniu:
Masterat specializarea Kinetoterapie în reeducare funcțională
Licența în educație fizică și sport specializarea Kinetoterapie și motricitate specială
Masaj și tehnici complementare (suedez, reflexogen, shiatsu), activități motrice adaptate

Presa

Presa