lab radiance ritual facial – detalii

ritual facial lab radiance

Durată răsfăț: 60 minute
279 lei | persoană

Ritualul facial Lab Radiance oferă un efect imediat de lifting și de catifelare a pielii, prin reînnoirea instantanee a stratului superior al pielii. Eficiența procesului este mult mai ridicată datorită soluțiilor de peeling cu acid glicolic și acid salicilic.

Datorită greutății molecular reduse, acidul glicolic oferă o exfoliere profundă și eficientă a pielii diminuând semnele vizibile de îmbătrânire, prin îmbunătățirea texturii epidermei. Acidul salicilic ajută la saponificarea sebumului din pori și previne apariția petelor pigmentare.

Serumul de reînnoire celulară, pe bază de alfa hidroxiacizi delicați și extracte din fructe, ajută la regenerarea pielii oferind luminozitate și hidratare optimă, având proprietăți antioxidante ce atenuează efectele nocive ale radicalilor liberi, încetinind astfel procesul de îmbătrânire.

Masca activă pentru luminozitate reparară bariera cutanată prin stimularea structurilor proteice și lipidice, reduce inflamațiile și accelerează rata de reînnoire a epidermei, revitalizând aspectul pielii.

Crema cu textură ușoară aplicată la final pentru un aspect sănătos și radiant pune în evidență luminozitatea naturală a pielii. Formulată cu niacinamidă, care elimină nuanța gălbuie care apare odată cu vârsta și extract de pitahaya (fructul dragonului), un super fruct bogat in oligozaharide și acid ascorbic, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, hidratează, înfrumusețează și luminează vizibil pielea, lăsând-o plăcută și catifelată.

Acest ritual facial este potrivit pentru toate tipurile de ten.