men facial age defying – detalii

ritual facial age-defying pentru barbati

Durată răsfăț: 90 minute
359 lei | persoană

Pentru bărbații independenți și puternici Riserva Wine Spa propune un tratament facial pentru fermitate și combaterea ridurilor, special conceput pentru a satisface la superlativ nevoile acestui public exigent. Gama de îngrijire utilizată conține polifenoli din struguri cu proprietăți anti-îmbătrânire, oligoelemente, vitamine și agenți de hidratare. Produsele din gama Kianty curăță impuritățile, protejeză pielea împotriva radicalilor liberi cu ajutorul antioxidanților, favorizează regenerarea celulară și oferă luminozitate pielii.

Se aplică prima mască facială plastifianta cu extracte care conține diatomite, polifenoli, alginati, ingrediente care au efect de lifting al pielii, acoperind ridurile fine și lăsând pielea luminoasă, cu tonus uniform.
În timpul în care este aplicată masca plastifiantă din vin se face masajul scalpului cu ulei de cocos. Acesta stimulează circulația capilară, hidratează părul uscat, este un bun remediu împotriva mătreții, conferă strălucire, previne despicarea firelor de păr și căderea părului.

Urmează apoi masajul facial, după care se aplică o a doua mască, în funcție de tipul de ten (pentru hidratare / ten gras / calmare, etc.). Pe durata aplicării celei de a doua măști se face masajul mainilor cu o cremă intens hidratantă cu proprietăți anti-age.
Urmează aplicarea serumului de fermitate cu resveratrol, crema contur ochi, concentratul regenerant și în final crema de față. Toate acestea readuc în formă tenul obosit și diminuează primele semne ale îmbătrânirii. Polifenolii patentați de laboratoarele Caudalie prezervă acidul hialuronic existent în organism, regonflează pielea din interior, atenuând ridurile de expresie.