ritual facial champagne eclat – detalii

champagne eclat instant

Durată răsfăț: 30 minute
169 lei | persoană

Din colecția de tratamente faciale Champagne Eclat Instant este tratamentul facial expres cu produse Caudalie pentru luminozitate.

După curățarea corespunzătoare a tenului se realizează o exfoliere delicată pentru îndepărtarea impurităților. Exfoliantul utilizat este ideal pentru pielea sensibilă, acesta îndepartează celulele moarte lăsând pielea curată și strălucitoare. Principalele ingrediente ale exfoliantului sunt: uleiul hidratant din samburi de struguri, micro-granulele de jojoba pentru curățarea profundă, mierea hrănitoare pentru stimularea regenerării celulare.

Apoi se aplică o mască în funcție de fiecare tip de ten, de exemplu pentru tenul gras se utilizează o mască hidratantă care acționează împotriva ridurilor fine. După mască se aplică un ser de corectare a tenului din gama Vinoperfect (Caudalie). Acest ser foarte concentrat pătrunde în profunzime pentru a ameliora petele maronii apărute și pentru a uniformiza tonusul pielii. Acesta este serumul anti-pete maronii nr. 1 în farmaciile din Franța, conform revistei Prix Santé. Luminozitatea pielii dumneavoastră va fi restabilită.

Se aplică apoi un Sorbet Hidratant care pătrunde rapid în piele și are un efect imediat. Parfumul fin este alcătuit din note de muguri de mandarin, frunze de lămâi, apă de castravete și mentă proaspătă.

În final se masează delicat fața cu o cremă regeneratoare, intens hidratantă, aceasta formulă cremoasă acționând ca o mască hrănitoare dar în același timp păstrând aspectul mat al tenului. Răsfața-ți simțurile cu notele sale reconfortante de portocale, lavandă, vetiver și lemn de santal.

Și, să nu uităm de semnătura Spa-ului, pulverizarea tenului cu un Elixir de Frumusețe (Caudalie) având rol astringent, de împrospătare și hidratare, un elixir realizat pe bază de extracte de struguri, mentă și rozmarin.