facial masaj cu pietre reci si calde – detalii

masaj facial cu pietre reci & calde

Durată răsfăț: 20 minute
79 lei | persoană

Contracturile musculare nu sunt doar la spate, în jurul omoplaților, zonei umerilor sau a cefei. De multe ori avem tensionați mușchii feței, în special în jurul sprâncenelor. Un masaj facial nu este doar un răsfăț, ci un element esențial care contribuie la starea de bine.

Masajul tonifiant cu pietre calde și reci topește tensiunea și oboseala. Prin masarea delicată a feței, gâtului și decolteului se stimulează circulația si sunt eliminate toxinele. Presiunea ușoară pe obraz, nas, frunte, ajută la decongestionarea sinusurilor, precum și la eliminarea fluidelor în exces. Pietrele reci contribuie la eliminarea aspectului de ochi obosiți, dau fermitate și tonifiează tenul, calmează durerile de cap și iritațiile pielii.

Precauții: masajul cu pietre calde și reci nu se recomandă în cazul arsurilor solare sau iritațiilor. Caldura va crește inflamația.

Beneficiile acestor masaje faciale nu se rezumă doar la efectul de lifting. Ele au un rol echilibrant emoțional, conferă o relaxare generală, armonizează atât pe plan fizic cât și psihic. Prin masajul facial se previn sau se amelioreză simptome ale unor afecțiuni: cefalee, migrene, mialgii faciale, sinuzite. Se accelerează asimilarea oxigenului la nivel celular și se reduc edemele (ochi sau facial general).

Frecvența recomandată pentru masajele faciale este de 2-3 / săptămână.