ritual milky way cu imbaiere- detalii

milky way

Durată răsfăț: 90 minute
259 lei | persoană
459 lei | tandem | 2 persoane

Apa este sursa tuturor tratamentelor Spa: mintea evadează, corpul se relaxează.
Ritualul The Milky Way începe cu o baie delicată cu spumă de lapte și după care urmează un masaj general, relaxant, cu miere și lavandă.

Pudra de lapte pentru această baie este o inovație în îmbăierea de lux. Este o pudră ultra fină, aromatizată senzual care se dispersează instantaneu în apă și creează o emulsie de lapte. Apa devine opacă și se formează o spumă delicată în timp ce ingredientele active se eliberează pentru a hrăni și hidrata pielea. Cleopatra era faimoasă pentru unul din secretele frumuseții ei: baia de lapte. Pudra pe care o folosim cuprinde esența ritualului străvechi de îmbăiere al Cleopatrei.

După 30 minute de baie în spuma de lapte urmează o oră de masaj general, relaxant, cu un balsam corporal cu miere și lavandă. Această miere este special creată pentru masaj. Lavanda este cunoscută pentru calitățile sale relaxante și armonizatoare. Uleiul esențial de lavandă stimulează starea de bine, are proprietăți calmante și eliberează stresul. Este în același timp astringent și antiseptic, purifică și echilibreză tegumentul. Îmbogățită cu vitamina E, mierea cu lavandă lasă pielea hidratată și protejată.