HOME – Povestea noastra – ro

Primul Wine Spa

din Romania

Ideea unui Wine Spa a venit proprietarilor hotelului Ramada By Wyndham Oradea în contextul pieței spa & wellness locale în plină dezvoltare, dar fără o nișă exclusivistă. Rigoarea standardelor internaționale business class de 4**** și experiența celor 10 ani de hospitality management au fost cele două ingrediente de bază în dezvoltarea unui serviciu unic pe piața din România. Riserva Wine Spa include astfel România pe harta turismului de spa exclusivist, alături de Franța, Australia, America, Noua Zeelandă și Africa de Sud.
Riserva Wine Spa este dedicat celor care fac din Spa un lifestyle cotidian, o ocazie de experimentare și bucurie a descoperirii noului în obișnuit, adăugând însă selecție și mix exclusivist.

CE ESTE VINOTERAPIA?

Pulpa și semințele strugurilor sunt bogate în polifenoli. Compușii fitochimici din struguri acționează împotriva radicalilor liberi și inhibă enzimele precum colagenaza, elastaza și hialuronidaza, implicate în procesul de îmbătrânire a pielii. Acești antioxidanți puternici previn îmbătrânirea prematură a pielii și îi redau fermitatea.

Vinoterapia stoarce secretele boabei de strugure în tratamente cu viniferină, polifenoli și antioxidanți care purifică, detoxifică, hrănesc pielea și previn îmbătrânirea. Buchetul de terapii Riserva folosește exclusiv produse de origine controlată, precum Bruno Vassari și Caudalie.

Presa

Presa