masaj omega3 & hot stones – detalii

masaj cu pietre calde

Durată răsfăț: 60 minute
179 lei | persoană
359 lei | tandem | 2 persoane

Terapia cu pietre calde nu este o invenție a ultimilor ani ci îşi are rădăcinile în medicina ayurvedică tradiţională, în care accentul era pus foarte mult pe energia care poate străbate orice materie. Pietrele utilizate în masajul terapeutic sunt din bazalt, proprietăţile acestora fiind recunoscute de indieni de câteva mii de ani. Bazaltul este o rocă vulcanică care se regăseşte în râuri şi oceane şi a cărui structură minerală s-a descoperit a fi una similară cu cea a muşchilor corpului uman. Acest fapt explică în parte efectul benefic pe care acestă terapie îl are atât asupra psihicului cât şi asupra fizicului uman.

Folosirea pietrelor fierbinţi este una din cele mai mari noutăți în materie de tratamente şi masaj antistres. Terapia geotermală (terapia cu pietre) este în acest moment la mare căutare în întreaga lume pentru efectele sale de detoxifiere, relaxare şi echilibrare energetică a corpului.
Pentru a realiza masajul folosim un ulei din sâmburi de struguri care facilitează alunecarea pietrelor pe corp şi de a dezvolta în acest fel o acţiune mai delicată. Uleiul de samburi de struguri are un conținut ridicat de antioxidanți, vitamina E și F, minerale și agenți anti-îmbătrânire.
Pietrele sunt aşezate şi înclinate iar prin apăsare ușoara se realizeaza masajul. Căldura, emanată uşor de pietre, relaxează muşchii. Temperatura ridicată favorizează, de asemenea, transpiraţia ceea ce duce la eliminarea de toxine.
Este cunoscut ca unul din cele mai potrivite remedii pentru relaxare şi somnul adânc.