baie cu nectar de struguri – detalii

Imbaiere in nectar de struguri

Durată răsfăț: 30 minute
119 lei | persoană
199 lei | tandem | 2 persoane

Băile nectar propuse de Riserva Wine Spa sunt o gamă variată de băi cu plante micronizate. Asemeni unui lichior de fructe, cu o consistență cremoasă, se dizolvă în apă pentru a elibera comorile din plante prezentând culori explozive naturale și arome autentice.

Farmecul vinoterapiei este încorporat în acest nectar de struguri care concentrează beneficiile protectoare și regenerante ale strugurilor roșii. Culoarea și parfumul acestui nectar evocă atmosfera sezonului de cules struguri, toamna, având mirosul fructelor bine coapte la soare. În timp ce culoarea îmbietoare a nectarului de struguri ne duce cu gândul la un vin vechi din regiunea Bordeaux, îmbăierea este de asemenea sugestivă prin culoarea explozivă de prună coaptă și prin aroma fructată delicioasă, reflectând belșugul strugurilor proaspeți care sunt folosiți în obținerea acestui minunat produs.

Strugurii roșii sunt bogați în taninuri și bioflavonoide, cu proprietăți antioxidante puternice. În timp ce luptă împotriva radicalilor liberi, care sunt responsabili pentru îmbătrânirea pielii, acești polifenoli înzestrează strugurii cu calități regeneratoare și protectoare pentru o piele întinerită. Mai mult, strugurii sunt cunoscuți pentru proprietățile lor de detoxifiere și stimulare a circulației.

E timpul să vă răsfățați simțurile cu o baie în nectar de struguri pentru o piele întinerită și o stare generală de bine.