body impachetare corp ritual – detalii

ritual de impachetare corp

Durată răsfăț: 60 minute
Preț: 189 – 249 lei | persoană

Se începe cu o exfoliere în funcție de împachetarea aleasă, pe durata aplicării măștii corporale se face masajul scalpului, iar în final se hidratează întregul corp cu un balsam corporal.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și este contact cu mediul înconjurător. Riserva Wine Spa v-a pregătit o colecție de tratamente menite să detoxifice și să redea fermitate pielii. După alegerea scrubului și a împachetării se face un peeling general cu exfoliantul ales din barul de scruburi Riserva. Astfel pielea este curățată și pregătită pentru a absorbi ingredientele active conțitute de împachetarea aleasă.

Exfoliantul din struguri roșii este un scrub natural excepțional. Are o textură ușoară, fluidă și realizează un peeling eficient prin combinația dintre particulele de struguri și sărurile marine pe care le conține. Are un efect hrănitor și protector asupra pielii, grație uleiului din sâmburi de struguri care hidratează perfect pielea, în timp ce strugurii roșii previn eficient îmbătrânirea. Pulpa și semințele strugurilor roșii sunt bogate în polifenoli, astfel celulele epidermei beneficiază de efectul anti-age datorită activității compușilor fitochimici din struguri împotriva radicalilor liberi și prin inhibarea unor enzime precum colagenaza, elastaza și hialuronidaza, implicate în procesul de îmbătrânire a pielii. Acești antioxidanți puternici previn îmbătrânirea prematură a pielii și îi redau fermitatea.

Împachetarea se alege în funcție de scopul urmărit. Pentru efect anti-aging recomandăm împachetarea termo pe bază de struguri și plante, pentru efect anti-celulitic optați pentru mix de alge marine, pentru hidratare recomandăm împachetarea termo cu merișoare iar pentru remodelare este ideală împachetarea cu fondue de ciocolată.
Pe durata împachetării se face masajul scalpului cu ulei de cocos, iar la final se hidratează întregul corp cu un balsam corporal cu polifenoli din struguri.