ritual green detox – detalii

green detox

Durată răsfăț: 110 minute
349 lei | persoană

Green detox este un ritual pentru detoxifierea organismului în trei pași: exfoliere matcha, împachetare cu ceai verde și masaj relaxant, cu rol de drenaj.

Acest scrub conține extract uleios din ceai verde, matcha și ulei de cocos, asigură o exfoliere blândă și delicată cu particulele vegetale și zahăr. Alunecă și se topește pe piele, oferă un nivel de hidratare ideal și o piele catifelată, grație uleiurilor din plante. Detoxifică profund, ceaiul verde face din acest scrub preludiul perfect pentru tratamentele de slăbit sau anti-îmbătrânire. Ceaiul verde conține theanină, substanță cunoscută pentru efectele lipolitice și de eliminare a toxinelor din țesuturi. Alte ingrediente active sunt flavonoidele și vitaminele C și E, cu proprietăți antioxidante intense. Ele se regăsesc în frunzele tinere ale ceaiului verde matcha, având un rol anti-îmbătrânire prin neutralizarea radicalilor liberi. Uleiul de cocos este prețios pentru efectele hrănitoare și protectoare.

După exfoliere se aplică un toner corporal cu extract de struguri și alge, având un rol anti-îmbătrânire.
Împachetarea cu ceai verde si alge este 100 % naturală, este o pulbere fină de plante micronizate care devine o pastă verde unctuoasă și fină după amestecarea cu apă. Ceaiul verde acționează în sinergie cu algele marine ajutând și la slăbire. Algele marine conțin oligoelemente, iod și săruri minerale. Furnizează ingredientele necesare eliminării reziduurilor din organism.
În timpul împachetării se adaugă un plus de răsfăț prin masajul scalpului cu ulei de cocos. Acesta stimulează circulația capilară, hidratează părul uscat, este un bun remediu împotriva mătreții, conferă strălucire, previne despicarea firelor de păr și căderea părului.

Crema de masaj cu ulei din semințe de struguri si extract natural de struguri are proprietăți anti-îmbătrânire si anticelulitice (stimulează activitățile enzimatice ale elastazei, colagenazei si hialuronidazei, enzime care conferă fermitate pielii).