ritual vinofirming – detalii

vinofirming

Durată răsfăț: 110 minute
349 lei | persoană

Vinofirming este un ritual în trei etape: exfoliere cu cacao și portocale, împachetare cu ciocolată și masaj tonifiant. Primul pas în cadrul unui ritual Spa este exfolierea. Astfel pielea este curățată și pregătită pentru tratamentele ulterioare. Exfoliantul cu cacao și portocale este un scrub cu arome picante și dulci, conține zahăr brun din trestie, provenit de la furnizori fair trade. Bogat în ulei de struguri, are un efect filmogen protector și conservă nivelul ideal de hidratare a pielii.
Miresmele autentice rămân pe pielea fină ca mătasea. Zahărul nerafinat din acest scrub este bogat în minerale (magneziu, fier, fosfor) și aduce un aport de vitamine pielii (B1, B2, B5 și E), pentru o îngrijire cu efecte de hidratare și remineralizare. Combinația cacao & portocale este puternic lipolitică și tonică.
Coaja de cacao concentrează o mulțime de molecule active în controlul greutății: teobromină, cafeină și polifenoli. Portocala este un concentrat pur de vitamine C și A, combinația ideală pentru un efect de tonifiere și prevenire a oxidării celulare.

După exfoliere se aplică un tonic corporal cu extract de struguri și alge, un veritabil cocktail cu efect remineralizant, care pregătește pielea, deschide porii, mărind efectul tratamentului aplicat ulterior și penetrarea substanțelor active în piele. Această împachetare cu ciocolată este ideală pentru relaxare, prin efectul termic relaxează musculatura tensionată și crește absorbția în piele a principiilor active pe care le conține acest mousse fin de ciocolată. Teobromina este o substanță extrasă din semințele arborelui de cacao și reprezintă o componentă extrem de importantă a tratamentelor corporale anti-celulită, deoarece aceasta stimulează în mod eficient dizolvarea depozitelor de grăsime, are un efect vasodilatator și în același timp este un antidepresiv natural.

În timpul împachetării se adaugă un plus de răsfăț prin masajul scalpului cu ulei de cocos. Acesta stimulează circulația capilară, hidratează părul uscat, este un bun remediu împotriva mătreții, conferă strălucire, previne despicarea firelor de păr și căderea părului.

Experiența este finalizată cu masajul tonifiant. Se aplică mai întâi un gel criogenic cu rol de tonifiere, împrospătare și catifelare a pielii, apoi o cremă specifică pentru tratarea pielii flasce, pentru creșterea elasticității și fermității pielii, îmbunătățirea tonusului muscular și activarea microcirculației (cu rol în creșterea schimburilor metabolice la nivelul pielii).