ritual vinoslim – detalii

vinoslim

Durată răsfăț: 110 minute
349 lei | persoană

Vinoslim este un ritual pentru slăbire în trei pași: exfoliere cu alge și săruri marine, împachetare cu struguri și masaj intens anticelulitic.

Exfoliantul cu alge și săruri marine combină acțiunea de exfoliere a sărurilor cu proprietățile algelor. Algele marine conțin oligoelemente, iod și săruri minerale, aducând un suport în eliminarea reziduurilor din organism. Iodul combate celulita și depozitele adipoase.

După exfoliere se aplică un toner corporal cu extract de struguri și alge, având un rol anti-îmbătrânire. Corpul se împachetează apoi cu jeleu de struguri, obținut din pulpă de struguri roșii. Acesta are o textură delicată, un parfum îmbătător și multe ingrediente active liporeductoare și anti-îmbătrânire pregătite să neutralizeze radicalii liberi și să revitalizeze pielea.

În timpul împachetării se adaugă un plus de răsfăț prin masajul scalpului cu ulei de cocos. Acesta stimulează circulația capilară, hidratează părul uscat, este un bun remediu împotriva mătreții, conferă strălucire, previne despicarea firelor de păr și căderea părului.

Crema de masaj cu iederă și alge are un efect de modelare prin eliminarea retenției de lichide, stimulând microcirculația. Iodul organic pe care îl conține lucrează în adipocite având o activitate enzimatică de a transforma trigliceridele cauzatoare de celulită în glicerină și acizi grași, care sunt eliminați prin intermediul capilarelor care se găsesc lângă adipocite. După aplicari repetate se reface conturul corporal și se diminuează nodulii corporali.