voyage divinum- detalii

voyage divinum

Durată răsfăț: 120 minute
389 lei | persoană
779 lei | tandem | 2 persoane

Voyage Divinum este o experiență senzorială relaxantă și echilibrantă.
Ritualul începe cu o exfoliere satinată cu ceai verde matcha, urmată apoi de o împachetare cu jeleu de struguri. În timpul împachetării se masează scalpul cu ulei hrănitor de cocos. Și ca un ultim pas al răsfățului urmează un masaj general relaxant cu miere cu lavandă.

Prin exfoliere pielea este curățată și pregătită pentru tratamentele ulterioare. Scrubul conține extract uleios din ceai verde matcha și ulei de cocos și asigură o exfoliere delicată cu particulele vegetale și zahăr. Exfoliantul alunecă ușor și se topește pe piele, oferă un nivel de hidratare ideal și o piele catifelată grație uleiurilor din plante, detoxifică profund – ceaiul verde conține theanină, substanță cunoscută pentru efectele lipolitice și de eliminare a toxinelor din țesuturi. Alte ingrediente active sunt flavonoidele și vitaminele C și E, cu proprietăți antioxidante intense. Ele se regăsesc în frunzele tinere ale ceaiului verde matcha, având un rol anti-îmbătrânire prin neutralizarea radicalilor liberi. Uleiul de cocos este prețios pentru efectele hrănitoare și protectoare.

Corpul se împachetează cu jeleu de struguri, obținut din pulpa de struguri roșii. Acesta are o textură delicată, un parfum îmbătător și multe ingrediente active anti-îmbătrânire pregătite să neutralizeze radicalii liberi și să revitalizeze pielea.
În timpul împachetării se adaugă un plus de răsfăț prin masajul scalpului cu ulei de cocos. Acesta stimulează circulația capilară, hidratează părul uscat, este un bun remediu împotriva mătreții, conferă strălucire, previne despicarea firelor de păr și căderea părului.

Experiența este finalizată cu masajul relaxant cu miere și lavandă. Această miere este special creată pentru masaj. Lavanda este cunoscută pentru calitățile sale relaxante și armonizatoare. Uleiul esențial conținut de această miere specială stimulează starea de bine, are proprietăți calmante și eliberează stresul. Este în același timp astringent și antiseptic, purifică și echilibreză tegumentul. Îmbogățită cu vitamina E, mierea cu lavandă lasă pielea hidratată și protejată.
La final se aplică semnatura Spa-ului – se parfumează corpul cu una din apele aromate Caudalie. Și, pentru că ați ales Riserva Wine Spa, după tratament vă răsfățăm cu un pahar de vin, din partea casei.