men winemaker – detalii

ritual facial the winemaker pentru barbati

men winemaker – detalii

Durată răsfăț: 90 minute
329 lei | persoană

Este un ritual dedicat bărbaților de carieră. Vizita la Riserva Wine Spa te va elibera de stres și de energiile negative. Acest tratament aduce și un plus imaginii personale printr-un ten îngrijit. The Winemaker include un masaj revigorant cu ulei de struguri și un tratament facial cu polifenoli din struguri. Adio contracturi musculare, piele uscată și ten cu aspect neîngrijit!

Ritualul începe cu un masaj general deep tissue, un masaj profund cu rol decontracturant și revigorant. Este ideal pentru cei cu dureri de spate, reduce tensiunea si crampele musculare. Uleiul de struguri reprezintă alchimia perfectă dintre un tratament protector hidratant și relaxare pură. Ideal pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire, acest ulei este adaptat pentru pielea matură, el se absoarbe ușor și rapid în piele. Acest ulei aromat va hrăni și va hidrata chiar și cea mai deshidratată piele.

Apoi urmează un tratament facial de hidratare și curățare a feței. Gama de îngrijire conține polifenoli din struguri cu proprietăți anti-îmbătrânire, oligoelemente, vitamine și agenți de hidratare. Produsele din gama Kianty curăță impuritățile, protejeză pielea împotriva radicalilor liberi cu ajutorul antioxidanților, favorizează regenerarea celulară și oferă luminozitate pielii. Se aplică o mască facială care conține diatomite, polifenoli, alginati, ingrediente care au efect de lifting al pielii, acoperind ridurile fine și lăsând pielea luminoasă, cu tonus uniform.

În timpul în care este aplicată masca plastifiantă din vin se face masajul scalpului cu ulei de cocos. Acesta stimulează circulația capilară, hidratează părul uscat, este un bun remediu împotriva mătreții, conferă strălucire, previne despicarea firelor de păr și caderea părului.